10. godišnjica Trash udruge

objavljeno u: Vijesti | 0

ttf-party

U petak, 15. svibnja, Udruga Trash obilježit će 10. godišnjicu osnivanja udruge velikim partyem u Caffe baru Lavra u Gajevoj ulici u Varaždinu.

Prije 10 godina grupa entuzijasta i ljubitelja borilačkih, horror, SF i akcijskih filmova osnovali su udrugu s ciljem druženja i snimanja amaterskih filmova ali i stvaranja prilike za amaterske filmaše da budu prikladno nagrađeni za svoj trud i doprinos sedmoj umjetnosti.

Nastao je tako Trash Film Festival na kojem danas amaterski filmaši iz cijelog svijeta, koji ne snimaju filmove zato da bi zaradili novac nego zato jer vole film, imaju priliku prošetati crvenim tepihom i natjecati se sa svojim filmovima.

Desetogodišnje slavljenje filmske umjetnosti u Varaždinu bit će obilježeno na partyu povodom 10. godišnjice osnivanja Udruge Trash koje će biti održan u Caffe baru Lavra u petak, 15. svibnja od 21 sat.

Okupljene će zabavljati DJ Izbor Eez s najboljim trash hitovima, a pripremljene su i akcijske cijene pića te nagradna igra.

Ujedno, na partyu će biti obilježeno i zatvaranje natječaja za filmove za ovogodišnji X. Trash Film Festival koji će biti održan u Varaždinu sredinom rujna.

Više na facebook-u