Otvorene prijave za 10. Trash Film Festival

posted in: News | 0

ČUJTE I POČUJTE!!!

Udruga Trash objavljuje poziv filmašima da prijave svoje filmove na Trash film festival koji će biti održan u Varaždinu od 9. do 12. rujna ove godine.

Pravo sudjelovanja na Trash film festivalu imaju i profesionalni i amaterski filmaši i video autori koji mogu prijaviti svoje filmske uratke u žanru borilačkog, SF, akcijskog i horor filma maksimalnog trajanja do 60 minuta. Prijavljeni filmovi također moraju sadržavati titlove na engleskom jeziku koji su sastavni dio slike.

Rok za prijavu filmova je 15. svibnja, a Udruga Trash poziva sve zainteresirane filmaše da što prije prijave svoje filmove.

Prijava, uz film, mora sadržavati čitko ispunjenu prijavnicu koju možete pronaći na Internet stranicama Udruge Trash, životopis i filmografiju redatelja, poseban CD s minimalno tri fotografije iz filma te link za najavu filma na nekom od online video servisa (Youtube, Vimeo i slično).

Filmovi se mogu slati poštom ili se mogu prijaviti putem “Click for festivals” servisa.

Nakon što završi rok za prijavu filmova, selektor festivala pregledat će sve prijavljene filmove i odabrati one koji će biti prikazani u službenoj konkurenciji festivala te se boriti za festivalske nagrade Zlatne motorke.

Više detalja možete pronaći na sljedećem linku: Pravilnik Festivala