Oluja se sprema!

objavljeno u: Vijesti | 0

Trash Film Festival 3

Dragi filmaši,
S veseljem u srcu svečano objavljujemo: počinje treća i najkrvavija borba za Zlatnu motorku!

O natječaju
Da bi se uključili u borbu, jednostavno kliknite ovdje i ispunite prijavnicu.
Film je potrebno prijaviti najkasnije do 15.lipnja.
Festivalski pravilnik je neznatno izmjenjen, a što se tiče vas filmaša, jedina zaista važna tehnička novost je OBAVEZAN TITL na engleskom jeziku.
Prošle godine festivalu je prisustvovalo mnogo stranih natjecatelja koji su bili prikraćeni za uživanje u nekim vašim radovima upravo zbog pomanjkanja titlova. Stoga uložite još malo dodatne energije i osigurajte si “ulaznicu za Milano”. Prijavljene filmove će pregledati, razvrstati, a zatim blagosloviti (ili odbaciti) naš filmski selektor Martin Keretić. Nemojte ga pokušavati potkupiti.

Žiri
Ponosni smo što vam možemo predstaviti novi žiri, i ove godine sastavljen od eminentnih stručnjaka i kreativaca. Predsjednik žirija bit će zagrebački redatelj, prošlogodišnji pulski laureat Kristijan Milić, a uz njega, o sudbini Zlatnih motorki odlučivat će i Dubravko Mataković, proslavljeni vinkovački strip crtač, frontmen grupe Septica.

Popratni sadržaji
Ako ste posljednjih mjeseci mislili da tišina na webu najavljuje oluju, bili ste u pravu. Festivalske pripreme se zahuktavaju… Okupljaju se snage Trasha, pribavljaju se sponzori, dogovaraju se izvođači. Financijski problemi su veliki, ali nas neće zaustaviti.

Ono što se već neko vrijeme govorka po kafićima, zaista je istina: na festivalu će nastupiti NEKI TO VOLE VRUĆE! Istinski yu-pop-new-wave dvojac koji već jako dugo nije na sceni, samo za Trash Film Festival okupit će se i otpjevati nikad zaboravljene hitove “Kakva noć” i “Jeans generacija”.
Osim NTVV glazbena poslastica festivala je dolazak zemunske grupe Guns’n’ Roses.
Na festivalu će također biti i edukativnih sadržaja. Odličan predavač, zaljubljenik u svemirska istraživanja dr.sc. Dejan Vinković održat će predavanje “Utjecaj gravitacije na izgled i seksualno ponašanje paukova” u kojem će nas izvijestiti o svojim najnovijim otkrićima iz područja astrobiofizike.

Ovogodišnji Trash Film festival održat će se od 11. do 13. rujna, kao i inače u MMC Kult. Nadajmo se lijepom vremenu i molimo Boga da nam pošalje još sponzora. I naravno, veselimo se vašem dolasku i feštama koje nas očekuju!

U ime organizacijskog odbora
Jurica Hižak, direktor festivala

Leave a Reply