Dodjelom “Zlatnih motorki” završen 7. Trash Film Festival

objavljeno u: Slike, Vijesti | 0

Dodjelom festivalskih nagrada, Zlatnih motorki, za najbolji akcijski, borilački, SF i horror film te najbolji film po izboru publike, završio je 7. Trash film festival. U prepunom kinu multimedijalnog centra KULT na taj je način odana počast filmašima entuzijastima iz cijelog svijeta.  Dodjeli su prisustvovali i zamjenica varaždinskog gradonačelnika i saborska zastupnica Natalija Martinčević te filmska redateljica Irena Škorić.

Najbolje filmove na 7. Trash film festivalu odabrali su redateljica Irena Škorić, redatelj Ivan Goran Vitez te akademski glumac Stojan Matavulj. Jednu Zlatnu motorku dodijelila je i festivalska publika.

Zlatna motorka za najbolji akcijski film dodijeljena je britanskom filmašu Eliasu Georgopoluosu za film Breakdown reward.

Zlatna motorka za najbolji horror film dodijeljena je španjolskom filmašu Ainhoa Menendezu za film Unfarewell.

Zlatna motorka za najbolji borilački film dodijeljena američkim filmašima za film Thy kill be done.

Zlatna motorka za najbolji SF film dodijeljena je ruskom filmašu Pavelu Dudinu za film One way ticket.

Festivalska publika je pak glasovanjem odlučila dodijeliti jednu Zlatnu motorku hrvatskom filmašu Hrvoju Muževiću za njegov film Vrijeme mutanata.

– Zahvalio bih udruzi Trash na ovom festivalu koji nam je pružila priliku da prikažemo svoje filmove. Mislim da je ovaj festival nešto što ni jedan hrvatski ljubitelj filma ne bi smio propustiti – zaključio je Mužević na dodjeli.

Nakon svečane dodjele festivalskih nagrada održan je i završni koncert na kojem su nastupili austrijski tuXedo, bjelovarski Rammstein tribute band Kein Engel i fenomenalni cOld Snap koji su svojim nastupom ionako vruću atmosferu doveli do usijanja.

 

uskoro i slike

Leave a Reply