Epska borba se nastavlja!

objavljeno u: Vijesti | 0

Jubilarni 5. Trash Film Festival neće ni ove recesijske godine ustuknuti pod teretom globalnih problema. Jači od krize te uz pomoć nindži i kung-fu majstora, objavljujemo da će staro provjereno oružje poput šurikena, katana, sjekira, motorki, lasera, virusa ebole, bazuki, PPK Waltera i baseball palica opet odnositi svoje žrtve u Varaždinu 09., 10. i 11. rujna 2010. godine, i sve to u slavu tradicionalne Zlatne Motorke!

Epski sraz filmskih zanesenjaka iz cijelog svijeta, koji kao bijeg iz realnosti nude snove na filmskoj traci ili na njoj traže novu javu kao bijeg iz košmarnog sna današnjice, opet će Vam pružiti usmjerenu zabavu akcijskog, borilačkog, znanstveno – fantastičnog i stravičnog žanra u najboljim ”krv, znoj i suze” low – budget manirama.

Zato se prihvatite posla Vi kojima su kamera i računalo oruđe revolucije i započnite sa slanjem filmova. Natječaj je otvoren do 04. srpnja, a pravila su poznata jer se dobitna kombinacija ne mijenja. Pravilnik Festivala i Prijavnicu za sudjelovanje skinite ovdje te šaljite na:

UDRUGA TRASH

(ZA TRASH FILM FESTIVAL)

PP 13

42 001 VARAŽDIN

Leave a Reply