Prvi dan 4. Trash Film Festivala

objavljeno u: Vijesti | 0

Spektakularnim otvorenjem započeo je ovogodišnji, 4. po redu, Trash Film Festival! Sam čin otvorenja festivala ponudio je gledateljima šokantno uprizorenje prepolovljavanja vampira motornom pilom, a na pozornicu su ga dovezle dvije fetish-look medicinske sestre.
Program je započeo prikazivanjem odabranih filmova u popodnevnim satima pred brojnim gledateljima koji su uz smijeh uživali u zabavnim filmova živopisnih naslova, poput Grudnjak ubojica, Krvnik ili Čudovište iz Tamiša.

Nakon otvorenja, priređen je glamurozni doček ex Denis&Denis zvijezde Marine Perazić. Stigla je u velikoj bijeloj limuzini, a na crveni tepih odmah su se sjatili brojni novinari i televizijske ekipe, sve na tragu najsjajnijih Hollywoodskih premijera.

IMG_8240

Njena su predgrupa bile djevojke iz benda Angels sa svojim rockerskim cover repertoarom, a Marina nas je u najboljim manirama podsjetila na zlatne 80-te hitovima poput Oaza snova i Soba 23 popraćena jednoglasno složnom publikom. Pjesmom Program tvog kompjutera koju je izvela zajedno s organizatorima, završio je prvi festivalski dan, a doživljaj je nezaboravan.

Leave a Reply