Udruga Trash i Fankotoner donose 2. Gibaonicu

posted in: News, News @hr | 0

Gibaonica, kozmičko-sonično druženje uz gramofonske ploče, bit će održano u varaždinskom caffe baru Elephant u subotu 26. svibnja.

Nakon prošlogodišnjeg velikog interesa, ogromnog odaziva te pozitivnih dojmova publike, Fankotoner i udruga Trash nisu dvojili oko organizacije drugog izdanja ovog minijaturnog festivala dobre glazbe i veselog druženja.

Već od 9 sati ujutro, u dvorištu Elephanta na adresi Graberje 2 počet će sajam gramofonskih ploča na kojem će svoje kolekcije predstaviti glazbofili sjeverozapadne Hrvatske. Uz kavu na terasi u ugodnoj hladovini i uz dobru glazbu u pozadini, možete pregledati te bogate zbirke vinila, kupiti dugo traženi dragulj, obnoviti ljubav prema zaboravljenom zvuku s ploča i upustiti se u razgovore o glazbi, cijenjenim autorima, najboljim produkcijama i aranžmanima.

Nakon cjelodnevnog druženja, u 21 sat počet će revijalna disco soul groove funk večer Fankotoner, sad već u svom 21. izdanju. Varaždinski DJ-i i zvuci s njihovih vinila zasigurno će razgibati čak i one najtvrdokornije mrgude iz kuta prostorije.

Ulaz se ne naplaćuje, a više informacija o događaju možete naći na Facebook stranici Fankotoner.