Veliki filmski kviz

objavljeno u: Vijesti | 0

fak-kviz

Trash film festival u suradnji s filmskim internet portalom FAK.hr organizira specijalnu verziju Velikog filmskog kviza u sklopu kojeg će te moći provjeriti svoje znanje o filmu, s posebnim naglaskom na trash film, te osvojiti bogate nagrade poput ulaznica za kino, raznih DVD izdanja, filmskih plakata i slično.

Internet portal FAK.hr već dvije godine redovito održava Velike filmske kvizove u Zagrebu, kviz je gostova i u Karlovcu i Delnicama, a svoje su filmsko znanje na njima već provjerili mnogobrojni ljubitelji filma.

Veliki filmski kviz jedna je od aktivnosti internet portala FAK.hr s ciljem populariziranja filmske kulture, a od ljeta 2013. do danas FAK-ovci su održali 20-ak kvizova s više od 1.000 pitanja, puneći dvorane u Zagrebu, Karlovcu i Delnicama.

Pod vodstvom komičara Gorana Vugrineca Goca, jednog od predvodnika hrvatske stand-up scene, ovaj netipičan kviz nastavit će zabavljati filmoljupce i u novoj sezoni koja će se otvoriti gostovanjem na cijenjenom Trash film festivalu.

Veliki filmski kviz pod vodstvom za šalu uvijek raspoloženog Goca jamči kvalitetno druženje i temeljitu provjeru znanja o filmu u opuštenoj atmosferi i sa bogatim nagradama za najbolje i najsretnije.

Trash filmski kviz bit će održan u sklopu 10. Trash film festivala, u petak, 11. rujna, s početkom u 19:00 sati u Atriju Županijske palače u Varaždinu.

U Velikom filmskom kvizu mogu se natjecati ekipe od minimalno dvoje do maksimalno četvero članova, a cijena ulaznice je simboličnih 15 kuna po natjecatelju.

Više detalja o Velikom filmskom kvizu i kako se prijaviti za sudjelovanje možete pronaći na www.fak.hr