Premijera filma “Mein Kamp”

posted in: News | 0

Dugoočekivani antiratni spektakl udruge Trash pod nazivom “Mein Kamp” bit će premijerno prikazan na Valentinovo u Kinu Galerija u Varaždinu. Posjetitelji će, kao poklon za Valentinovo, premijerno moći pogledati i izgubljeni futuristički blockbuster “B.O.B. 1000”.

U povodu dana zaljubljenih te 10. obljetnice osnivanja Udruge Trash i 140. obljetnice upoznavanja Winnetoua i Old Shatterhanda, Udruga Trash u suradnji s Kinom Galerija organizira premijerno prikazivanje čak dva svoja blockbustera.

U subotu, 14. veljače, s početkom u 20 sati, u Kinu Galerija će tako biti prikazan izgubljeni futuristički blockbuster “B.O.B. 1000” te dugoočekivani antiratni spektakl “Mein Kamp” kojeg su stručnjaci već prozvali i hrvatskom verzijom “Schindlerove liste”.

Radnja filma “Mein Kamp” prati naime dramatične, navodno potpuno istinite događaje u jednom koncentracijskom logoru za vrijeme I. Svjetskog rata. Srcedrapajuća je to priča o ratnim strahotama sa snažnom antiratnom porukom koja će sigurno omekšati i najtvrđa srca povodom Valentinovog.

Posjetitelji će moći premijerno vidjeti i prvog hrvatskog kiborga u futurističkom blockbusteru “B.O.B. 1000” za kojeg se smatralo da je izgubljen ali se nedavno iznenada pojavio, montiran i spreman za prikazivanje u kinima budućnosti.

Prije same premijere, u 19.30 sati, u Kinu Galerija bit će održana i konferencija za medije kojoj će prisustvovati autori filmova i predstavnici Udruge Trash.