Premijera filma – Prekažnjavanje

objavljeno u: Vijesti | 0

Nakon godinu i 4 mjeseca požrtvovnog rada, udruga Trash je dovršila svoj prvi blockbuster “Prekažnjavanje” koji će oboriti s nogu kritičare, koji će postati prekretnica hrvatskog trasha i koji će varaždinskoj filmskoj industriji donijeti milijunsku zaradu.

To remek djelo, u trajanju od 53 minute, u kojem se trasheri obračunavaju s bankarskim establišmentom, napokon ćemo pogledati u cjelosti, na velikom platnu, u petak 13.ožujka, u 18h, u kinu Kult.

Naslov: Prekažnjavanje
Trajanje: 53 min
Žanr: borilački – SF
Jezik: Engleski
Podnaslovi: Hrvatski
Scenarij i režija: Jurica Hižak
Montaža: Robert Borović
Predprodukcija: Andrej Bojanić, Marko Denac
Postprodukcijski efekti: Tihomir Galevski
Glazba: Danijel Marinković
Uloge: Marko Denac, Jelena Spevec, Tomislav Šipek, Berislav Tomičić, Jurica Hižak, Marinko Prga, Robert Borović, Nikola Horvat, Goran Majhen, Martin Keretić, Matko Mesić, Miroslav Kostelec i dr.

Sadržaj
Mladi američki filmaš Dannyboy prijavljuje svoj film na varaždinski Trash Film Festival kako bi osvojio Zlatnu Motorku.
Međutim, u Varaždinu, sve Zlatne Motorke bivaju otuđene od strane moćnog bankara Dr. Valentinea i njegove sestre Evilane koja je pomoću specijalnog lasera de-trashizirala članove udruge Trash.
Shvativši da je festival u opasnosti Dannyboy odlazi u Varaždin i otkriva da je dr.Valentine pokorio cijeli grad i zatočio članove Udruge Trash u podrumu svoje banke.
Dannyboy odlučuje uzeti pravdu u svoje ruke i kazniti krivce. U izvršavanju svog nauma neće poštedjeti ni jednog bankara.

overpunishment

Leave a Reply