Duck Norris spašava Camel Toe !

objavljeno u: Vijesti | 0

Obale rijeke Drave, točnije Beli kipi, od davnina su postojbina Indijanaca, miroljubivog ali odvažnog plemena Bukkake, koje predvodi neustrašivi poglavica Long Bannana!

Bijeli šatori mirnog, pitoreskonog indijanskog sela obavijeni su tankom niti dima iz ognjišta… sve u svemu tipična indijanska svakodnevica…, dakle sve je odisalo mirnnim, gotovo idiličnim seoskim životom, dok se, ni od kuda, na obali rijeke nije pojavio Duck Norris, poznati traper lutalica, noseći u rukama najljepšu indijanku Camel Toe… i naravno, nezgoda je na pomolu…

Da, pogodili ste… udruga Trash snima svoj novi film, a ovoga puta tematika je Divlji Zapad i sve njegove zgode i nezgode.. i naravno u duhu pravog trash filma i ovaj put odigrat će se bepoštedna borba između dobra i zla…

Snimanje novog filma udruge Trash u punom je zamahu, u tijeku je realizacija kadrova u eko selu na Žumberku, ambijentu koji se pokazao upravo idelanim za akcijske scene zlih Meksikanaca… i za sad se sve odvija po planiranom rasporedu.

Pripreme za Festival također su u tijeku, do sada je na Festival prijavljeno više od trideset filmova koji će se boriti za najprestižniju nagradu – zlatnu motorku.

Podsjećamo da je rok za slanje prijava, odnosno filmova na Festival, na molbu nekih autora, pomaknut tako da svi koji još žele poslati svoja filmska ostvarenja mogu to učiniti do 17. lipnja 2011. godine.

Sve detalje i razvoj događaja pratite na facebook stranici:
i na twitteru:

Leave a Reply